Medlem

Norra Skog är en ekonomisk förening vilket betyder att det är medlemmarna som tillsammans bestämmer inriktningen för föreningen. Det är en demokratisk organisation där varje medlem har en röst.

Medlem i Norra Skog

Som medlem i Norra Skog blir du delägare i en ekonomisk...

Påverka föreningen

Norra Skogs 27 000 medlemmar äger och styr föreningen enligt...

Förtroendevalda i skogsbruksområden

Frågor och svar

Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar.

Förmånligt elavtal för dig som medlem

Nu kan alla medlemmar och anställda välja Norra Skog även i elnätet. I samarbete med Fyrfasen Energi har du nu möjlighet att teckna ett förmånligt elavtal där själva energin dessutom är ursprungsmärkt och elen motsvarande din förbrukning har tillverkats av 100% biobränsle. 

Med el producerad av skogens biprodukter gör du ett hållbart val för dig idag och generationer framåt.

Årsberättelsen

Arbetet med att sammanfatta 2020 har påbörjats. I årsberättelsen kan du läsa hur det går för din förening. Den kommer publiceras digitalt den 12 mars men vill du ha en fysisk version hemskickad behöver du beställa den senast den 15 januari. 

Beställ här

Bli en del av oss

Vi ägs av våra medlemmar och verkar för ditt bästa, alltid. Som medlem i Norra Skog får du trygga råd genom hela ditt skogsägande. Du får vara med och påverka, samt bygga en hållbar framtid för nästa generation.

Logga in på medlemssidor

Vi arbetar just nu för fullt med att skapa en gemensam portal för alla våra medlemmar. Tyvärr är vi inte riktigt klara med det arbetet ännu och har därför kvar ingångarna till vad som tidigare var medlemssidorna på Norra och Norrskogs hemsidor. Du loggar enkelt in på samma sätt som tidigare.