Leveransvirke

Om du själv har avverkat skog kan du sälja virket till Norra Skog. Då ansvarar du som skogsägare för märkningen av virket.

Stockar som ligger i upplägg.

Detta ingår

  • Vältlappar och märkpenna.
  • Transport av virke till industri.

Villkor

I virkesprislistan kan du läsa vad du får betalt för ditt virke. Utöver grundprislistan premierar vi dig som har en skogsbrukscertifiering eller ett Skogägaravtal. Dessutom är du som medlem med och delar på vinsten som vi skapar tillsammans. Ett avdrag för transport av massaveden till närmaste mottagande industri görs. Ta kontakt med din skogsinspektor för prisuppgift.

Virkesstämplar

Virkesstämplar beställs direkt via mail hos vår leverantör, Unigraphics.

Ange vad det är du vill beställa samt namn, adress, personnummer och de tre sista siffrorna i ditt leverantörsnummer. Stämpel samt faktura kommer att levereras till den adress du angett i mailet.

Prislistor

Utöver grundprislistan premierar vi också andra egenskaper hos din skog såsom åtkomst, bärighet och skogsbrukscertifiering. Även medlemmar med Skogägaravtal primeras. Dessutom optimerar vi det ekonomiska värdet ur varje enskilt träd via vår aptering. Utöver allt detta är du som medlem med och delar på vinsten som vi skapar tillsammans.

Olika typer av sortiment

Norra Skog hanterar timmer, massaved, stolpar, cellolusaflis och skogsbränsle inklusive biprodukter från industrin. 

Beställ tjänst

Vi erbjuder kostnadsfri expertrådgivning till alla skogsägare. Fyll i vårt formulär så kontakta någon av våra lokala skogliga rådgivare dig inom kort.