Aktuellt
 • 31 maj 2023

  För Norra Skog är medlemmarnas nytta viktigast

  Norra Skog arbetar för att göra familjeskogsbruket i Norrland så värdefullt som möjligt. Det är ett kooperativt företag i form av en skogsägarförening, som ägs av 27 000 enskilda skogsägare.

  Läs mer

  Medlem


 • 25 maj 2023

  Krafttag mot normer i branschen

  Under tre år har skogliga aktörer i Västernorrland som vanligtvis är konkurrenter jobbat tillsammans i ett projekt för att stärka branschens attraktionskraft utifrån ett jämställdhetsperspektiv.

  Läs mer

  Reportage


 • 24 maj 2023

  Björk kan bli framtidens gummi

  I framtiden kan dina skosulor eller bildäck vara tillverkade av björkbark. Ämnet suberin som finns naturligt i näver har visat sig vara ett användbart och hållbart alternativ till olja vid framställning av gummi. Text: Karolina Edstedt Foto: Erik Rahm & Christian Gustavsson

  Läs mer

  Forskning


 • 16 maj 2023

  Vinstdelning, förnyad styrelse och utmärkelser

  Norra Skogs tredje årsbokslut har summerats och förtroendevalda möttes fredag den 12 maj till skogsägarföreningens sitt högst beslutande organ och tog beslut med sikte på framtiden. På dagordningen stod bland annat förslag kring en förenklad och förbättrad vinstdelning, valet av...

  Läs mer

  Medlem


 • 08 maj 2023

  Återväxtkontroll

  Efter en lång vinter börjar äntligen snön försvinna och snart kommer skogsbilvägarna vara farbara. På Norra skog har vi tagit fram ett ”årshjul” med olika inventeringsåtgärder som är lämpliga för skogsägare att själva göra vid olika tillfällen på året.

  Läs mer

  Kunskap


 • 05 maj 2023

  Träffa oss på SkogsNolia

  Den 15 -17 juni 2023 är det återigen dags för norra Sveriges viktigaste skogsmässa – Skogsnolia. I år håller mässan till i Håknäs och Norra Skog kommer självklart finnas på plats.

  Läs mer

  Medlem

Visa fler
Inget resultat