Nu uppdateras medlemsappen

Nu släpps en ny uppdatering av Norra Skogs medlemsapp. Med den nya uppdateringen kommer du som medlem bland annat få tillgång till fler kartlager, all information från Skogsägarplanen och möjlighet att dela anteckningar med andra delägare av fastigheten.

Publicerad 17 februari 2023

Med Norra Skogs app får du som medlem en snabb överblick över din fastighet och föreslagna åtgärder i din Skogsägarplan. Du kan också enkelt se och följa de uppdrag du kontrakterat med Norra Skog.  

I den nya versionen av appen kommer du dessutom kunna ta del av all information från din Skogsägarplan. Du får tillgång till fler bakgrundskartor såsom trädkronornas höjd, markens struktur och fuktighet. Nytt är också att du kommer kunna filtrera fram de föreslagna åtgärder som du vill se i kartan.  

Dela anteckningar med delägare 

För dig som använder dig av anteckningar och bilder kommer dessa nu att molnlagras, det innebär att anteckningarna med säkerhet sparas vid exempelvis byte av telefon. Anteckningar som görs kan nu också delas med andra delägare av fastigheten.  

Säkrare inloggning 

För din trygghet höjer vi samtidigt IT-säkerheten till dina uppgifter på Mina sidor och i Norra Skogs medlemsapp. Du loggar fortfarande enkelt in med BankID, något vi rekommenderar som en enkel och säker inloggningsmetod. Väljer du istället att logga in med användarnamn och lösenord ställs högre krav på lösenord och vi inför också tvåfaktorsautentisering.  

Ladda hem

Appen heter Norra Skog, den är kostnadsfri och finns att ladda hem i App Store eller Google Play. För att ta del av appens alla funktioner loggar du in med ditt mobila BankID. Du som redan använder appen kan uppdatera och starta den som vanligt.