Fototävling 2024

Nu har du chansen att vara med och tävla om fina priser och en plats i Norra Skogs populära väggalmanacka 2025.

Publicerad 2 december 2023

Hjälp oss att skapa en fin almanacka med vackra bilder från våra norrländska skogar och det viktiga skogsbruket som ni medlemmar bedriver. Skicka in dina bästa foton till oss så kanske just din bild kommer med i nästa års kalender.

Fototävlingen är öppen för ALLA, men bilden ska vara tagen inom vårt verksamhetsområde; det vill säga Medelpad, Ångermanland, Jämtland, Västerbotten, Lappland eller Norrbotten.
 
Vi ser fram emot ditt kreativa förslag som mailas till fototavling@norraskog.se senast 1 oktober 2024. Skicka in ditt bidrag tillsammans med dina kontaktuppgifter, namn på fotograf och ort var bilden är tagen. Fota med din kamera eller mobiltelefon men tänk på att bilden behöver vara i liggande format och i så pass hög upplösning så att den håller för tryck i A4-format.

Om personer syns på ditt fotobidrag är det viktigt att du har dokumenterat deras godkännande av att du skickar in bilden till tävlingen. De tolv vinnarna får välja mellan att få ett presentkort på utbildningar i vår kunskapsportal eller en ryggsäck full med spännande profilprodukter som vinst.  
 
Lycka till!

Eventuella modellavtal tecknas efter att tävlingen avslutats. De vinnande bidragen kan komma att användas även i andra marknadsföringssyften för föreningen. Vi förbehåller oss rätten att bildredigera bidragen för att få dem att fungera i tryck.