Köpstöd vid fastighetsförvärv

Står du inför att köpa en fastighet av en granne eller vill du kanske byta fastighet med en skogsägare? Låt oss vara ett stöd i processen.

Skylt med texten Skogsfastighet till salu.

Denna tjänst ger dig ett bra beslutsunderlag inför ett eventuellt köp av skog. Tjänsten anpassas individuellt efter dig och lämpar sig både om du är blivande skogsägare eller om du vill utöka ditt skogsinnehav. Vi utför en genomgång av det aktuella försäljningsobjektet och skapar en rapport som belyser fastighetens ekonomiska och skogliga aspekter. Därefter analyserar vi den ekonomiska situationen och upprättar ett kassaflöde som visar behovet av en eventuell finansieringslösning.

Beslutsunderlag

Med våra verktyg – och särskilt vår tjänst för kassaflöde – får du ett bra beslutsunderlag inför en potentiell skogsaffär. På Norra Skogs Skogsbyrå är vår kunskap och erfarenhet en resurs som vi använder för att guida dig genom varje steg av processen. Vi strävar efter att erbjuda skogsägare den bästa möjliga rådgivningen för att säkerställa att ni är rustade att göra välgrundade val.

Kostnad för tjänsten Köpstöd

Medlemspris: 5 000 kr
Övriga: 10 000 kr

Beställ tjänst

Vi erbjuder kostnadsfri expertrådgivning till alla skogsägare. Fyll i vårt formulär så kontakta någon av våra lokala skogliga rådgivare dig inom kort.

Hitta närmsta skogliga rådgivare

Om du behöver rådgivning eller har frågor som rör din skog kan någon av våra skogsinspektorer hjälpa dig. Ange var din skog finns för att hitta kontaktuppgifter till dina lokala skogliga rådgivare.