Om våra skogliga jobb

Basen i vår verksamhet är servicen till våra medlemmar och arbetet med att köpa och sälja deras skogsråvara. För att göra det behöver vi en heltäckande, skicklig och innovativ skoglig serviceorganisation.

Norra Skog är en ekonomisk förening som verkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsföretagande för ett hållbart samhälle. Förening ägs av privata skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,3 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige, från Sundsvall i söder till Överkalix i norr. Vårt huvudkontor ligger i Umeå och vi har lokalkontor inom hela verksamhetsområdet.

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster är du alltid välkommen att lämna en allmän intresseansökan, det gör du också här.