Medlemspris på våra utbildningar

Som medlem i Norra Skog läser du våra utbildningar till medlemspris. Vi erbjuder även rabatt till medlemmars anhöriga via föreningens familjemedlemskap.

För att påbörja en grund- eller fördjupningsutbildning behöver du logga in i kunskapsportalen. Om du är medlem i Norra Skog loggar du in på samma sätt som i appen eller på Mina sidor, med BankID eller med användarnamn och lösenord. När du loggat in som medlem får du automatiskt medlemspris på våra utbildningar. Om du glömt användarnamn och/eller lösenord beställer du nytt via Mina sidor

Bli medlem i Norra Skog

Den som äger skog inom Norra Skogs verksamhetsområde kan bli ordinarie medlem i föreningen. Som medlem är du delägare i Norra Skog och har möjlighet att vara med och påverka föreningens verksamhet. Nära anhöriga till ordinarie medlem i föreningen får registrera sig som familjemedlem i Norra Skog. Den med familjemedlemskap får självklart också medlemspris på våra utbildningar.

För att bli medlem fyller du i en inträdesansökan. Ansökan kan göras digitalt direkt här på webbplatsen. Lär mer på medlemssidorna via länken Medlem i Norra Skog nedan.

Vill du veta mer?

Erika Nilsson

Utbildningsstrateg Kunskapsportalen

070-254 98 48

Mauritz Öjbrandt

Medlemsstrateg

070-337 07 14

Medlem i Norra Skog

Som medlem i Norra Skog blir du delägare i en ekonomisk...

Vad vill du lära dig som skogsägare?

Kanske känner du en törst efter något mer. Något...

Våra praktiska utbildare

I våra kurser i röj-, motorsåg och fyrhjuling är det våra...