Lär dig mer i vår Skogsskola

Kanske känner du en törst efter något mer. Något fördjupande. Eller så känner du precis som en allt större del av alla skogsägare. Att en bit saknas. En kunskapslucka som tidigare fylldes med flera generationers omsorg och geografisk närhet till skogen. Genom våra utbildningar kan du nu fylla i luckorna!

Vi rekommenderar

Våra mest populära kurser

Beställ våra böcker

Barnböckerna om Skogsbarnen och våra inspirerande Skogspyssel-böcker kan beställas via Skogma.se. Här kommer du vidare till Skogmas webbplats.

Kostnadsfria utbildningar med Skogsägaravtal

Genom Skogsägaravtalet får du och hela din familj kostnadsfri tillgång till alla våra bas- och grundutbildningar. Du som har tecknat avtalet kan snabbt och enkelt starta en utbildning genom att logga in i Skogsskolan med BankID. Läs mer om hur det går till och hur du kan dela erbjudandet med dina familjemedlemmar här.

 

Kurser och anmälan

Utforska alla våra alla våra bas-, grund- och fördjupningsutbildningar här!

Läs mer

Du har valt att inaktivera inbäddade cookies. Aktivera dem för att använda denna funktion som avsett.

Vässa dina skogskunskaper!

Grundkurs Skog består av åtta digitala kursavsnitt som du genomför när det passar dig, ett seminarium på webben och en praktisk utedag i skogen. Odla ditt kunskapsträd med oss - anmäl dig idag!

Medlemspris på våra utbildningar

Som medlem i Norra Skog läser du våra utbildningar till medlemspris. Vi erbjuder även familjerabatt till medlemmars anhöriga via vårt familjemedlemskap.

Pyssla själv!

Norra Skog har tillsammans med Pyssel-Jenny tagit fram pedagogiska steg-för-steg-böcker för dig som precis som Jenny älskar att pyssla. Kolla in pysselböckerna och våra andra barnböcker här! 

Kul i skogen

Finns det något bättre än att ge sig ut i skogen och hitta spännande saker att ta med sig hem? Stenar som ser ut som troll, pinnar som ser ut som ormar eller kottar som ser ut som ugglor! Eller varför inte krypa ihop i en mysig fåtölj, försvinna in i böckernas värld och följa våra skogsbarn på spännande äventyr?

Läs mer

Kalender

Varför behöver jag en skogsägarplan?

2024-01-21 Flera platser

Från Bryssel till Hyttsten

2024-02-22 Östersund

Skogskväll med tema skogsbilvägar

2024-02-22 Stigsjö/Härnösand