Din kunskapsportal

Kanske känner du en törst efter något mer. Något fördjupande. Eller så känner du precis som en allt större del av alla skogsägare. Att en bit saknas. En kunskapslucka som tidigare fylldes med flera generationers omsorg och geografisk närhet till skogen. Genom våra utbildningar kan du nu fylla i luckorna!

Vi rekommenderar

Våra mest populära kurser

Kurser och anmälan

Utforska alla våra alla våra bas-, grund- och fördjupningsutbildningar här!

Läs mer

Mersmak röjning

Med röjning kan den egna skogen formas mot önskade värden. I projektet Mersmak röjning får skogsägare över hela landet – både de som röjer själva och de som köper tjänsten – möjlighet att tillgodogöra sig värdefulla kunskaper. Alla är välkomna att delta, oavsett om man är medlem i Norra Skog eller ej.

Du har valt att inaktivera inbäddade cookies. Aktivera dem för att använda denna funktion som avsett.

Vässa dina skogskunskaper!

Grundkurs Skog består av åtta digitala kursavsnitt som du genomför när det passar dig, ett seminarium på webben och en praktisk utedag i skogen. Odla ditt kunskapsträd med oss - anmäl dig idag!

Medlemspris på våra utbildningar

Som medlem i Norra Skog läser du våra utbildningar till medlemspris. Vi erbjuder även familjerabatt till medlemmars anhöriga via vårt familjemedlemskap.

Pyssla själv!

Norra Skog har tillsammans med Pyssel-Jenny tagit fram pedagogiska steg-för-steg-böcker för dig som precis som Jenny älskar att pyssla. Kolla in pysselböckerna och våra andra barnböcker här! 

Kul i skogen

Finns det något bättre än att ge sig ut i skogen och hitta spännande saker att ta med sig hem? Stenar som ser ut som troll, pinnar som ser ut som ormar eller kottar som ser ut som ugglor! Eller varför inte krypa ihop i en mysig fåtölj, försvinna in i böckernas värld och följa våra skogsbarn på spännande äventyr?

Läs mer

Kalender

Skogsträff för kvinnor - En serie i tre delar

2021-11-08 Digitalt seminarium

Höstmöte Indalens SBO

2021-12-01

Mersmak röjning - Kväll i butik

2021-12-02 Lycksele