Din skog

Vi erbjuder ett brett utbud av skogliga tjänster för ett enkelt, lönsamt och hållbart skogsägande. Vi hjälper dig från frö till hållbar produkt och ger dig kloka råd på vägen. Du är alltid välkommen att kontakta våra skogsinspektorer för rådgivning.

Vi guidar dig rätt i skogen

Som medlem har du en personlig skogsinspektor med uppdrag att hjälpa dig i alla delar av ditt skogsägande och som arbetar för ditt bästa i alla lägen. Vi möts på din hemmaplan, digitalt eller på något av våra lokala kontor och tillsammans går vi igenom dina mål med ditt skogsägande. Detta för att se vilka möjligheter och lösningar som finns för dig idag och generationer framåt.Vårt helhetserbjudande till dig

Vi hjälper dig att få full överblick på hela din skogsfastighet. Allt för att göra ditt skogsägande så tryggt, enkelt och lönsamt som möjligt. Oavsett om det handlar om att göra en generationsväxling, till att vara ny skogsägare eller kanske du har byggt upp ett stort innehav av skog som du vill få hjälp att lägga upp en långsiktig strategi för, kan vi hjälpa dig.

 

Gör din virkesaffär med oss

Vår prismodell ger långsiktigt värdeskapande. Vi vill att våra medlemmar ska känna sig trygga med att sköta skogen utifrån skogens behov och förutsättningar. Din virkesaffär ger även vinstdelning om du är medlem och det skapar en trygghet för skogsföretagandet att sköta skogen med rätt åtgärder i rätt tid oavsett konjunktursvängningar.