Vägupprustning

Vid en upprustning av befintlig skogsbilväg ser vi över vägens alla ingående delar för att kunna ge bästa möjliga råd för just din väg. Vi tar vi huvudansvaret för entreprenaden från start till mål.

Skogsbilväg.

En välskött väg är en förutsättning för ett aktivt skogsbruk. Med en bra skogsbilväg är det också lätt att komma ut till din skog. Den ökar värdet på skogen och underlättar att göra rätt åtgärd vid rätt tidpunkt. En skogsbilväg är en investering som förväntas hålla i många år, men har man inte underhållit sin väg kan den behöva en upprustning.

Upprustning av befintlig skogsbilväg

Vi utgår ifrån dina önskemål och Skogsstyrelsens anvisningar när vi rustar din väg för att kunna garantera att vägen efteråt uppfyller rätt standard. Beställer du en vägupprustning av oss ser vi över vägens alla ingående delar för att kunna ge bästa möjliga råd för just din väg. Vi tar vi huvudansvaret för entreprenaden från start till mål.


Du får kvalificerad hjälp i alla steg i din upprustning: 

  • Projektering för att uppnå den vägstandard du önskar.
  • Avverkning av väggata.
  • Arbetsbeskrivning till entreprenör. Arbetsmiljö och säkerhet.
  • Myndighetskontakter och nödvändiga tillståndsansökningar.
  • Slutbesiktning av utfört arbete.

Kostnad för upprustning av skogsbilväg

Priset varierar beroende på vägens längd, markens bärighet, överbyggnad och antalet trummor. Kontakta Norra Skogs Vägbyrå eller din skogsinspektor för mer information och beställning.

Boka rådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri expertrådgivning till alla skogsägare. Fyll i vårt formulär så kontakta någon av våra lokala skogliga rådgivare dig inom kort.

Hitta närmsta skogliga rådgivare

Om du behöver rådgivning eller har frågor som rör din skog kan någon av våra skogsinspektorer hjälpa dig. Ange var din skog finns för att hitta kontaktuppgifter till dina lokala skogliga rådgivare.