Skogsekonomisk rådgivning

Genom att erbjuda ekonomisk rådgivning, effektiv skatteplanering, rådgivning kring betalningsplaner och avdrag ger vi dig trygghet och klarhet i din skogsekonomi.

Man och kvinna sitter i möte. Laptop syns i förgrund.

Skatteplanering

Skatteplanering är en grundläggande komponent i vårt tjänsteutbud. Syftet med skatteplanering är att hitta de bästa förutsättningarna för ditt skogsföretagande, så du inte ska behöva betala mer i skatt än vad lagen kräver. Vi guidar dig genom de olika alternativen och identifierar vilka möjligheter du har just nu. 

Upprätta betalplaner

Vi bistår skogsägare med rådgivning i samband med upprättande av betalningsplaner och arbetar med att skapa en struktur för dina ekonomiska mål. Genom att erbjuda stöd och vägledning hjälper vi dig att undvika onödiga ekonomiska fallgropar och säkerställer att dina ekonomiska resurser används på ett effektivt sätt.

Avdrag 

Norra Skogs Skogsbyrå kan även hjälpa dig att bedöma vilka avdrag som är möjliga inom ramen för gällande lagstiftning, och vi hjälper dig att dra nytta av dessa förmåner för att optimera din skogsekonomi ytterligare. 

Sammanfattningsvis strävar Skogsbyrån efter att hjälpa skogsägare med komplexa utmaningar och erbjuder skräddarsydda lösningar. Vi finns här för att göra din resa som skogsägare så smidig och framgångsrik som möjligt.

Vad kostar skogsekonomisk rådgivning?

För medlemmar: 1 000 kr/ tim.
Övriga: 2 000 kr/ tim.

Beställ tjänst

Vi erbjuder kostnadsfri expertrådgivning till alla skogsägare. Fyll i vårt formulär så kontakta någon av våra lokala skogliga rådgivare dig inom kort.

Hitta närmsta skogliga rådgivare

Om du behöver rådgivning eller har frågor som rör din skog kan någon av våra skogsinspektorer hjälpa dig. Ange var din skog finns för att hitta kontaktuppgifter till dina lokala skogliga rådgivare.