Köp presentkort

Ett presentkort från Skogsskolan är en praktisk gåva. Sluta leta efter den perfekta presenten och låt istället mottagaren själv välja den utbildning som intresserar mest.

Köp ett presentkort från Skogsskolan direkt på vår webbplats. Presentkortet levereras digitalt som en fil, och du kan välja att skicka det direkt till mottagaren via mejl. Alternativt kan du enkelt skriva ut presentkortet och överräcka det personligen.

Presentkortet fungerar som betalning på Skogsskolan och kan användas för alla våra grundutbildningar samt fördjupningsutbildningarna motor- och röjsågskort. 

Så löser du in ditt presentkort

Har du fått ett presentkort till en utbildning i Skogsskolan och undrar hur du kan använda det? Här är stegen för att lösa in ditt presentkort och få ut det mesta av det.

  1. Logga in på Skogsskolan.
  2. Välj den utbildning du vill köpa och tryck på "Köp kurs".
  3. Ange din presentkortskod på betalsidan för att lösa in det.

Om den valda utbildningen kostar mer än presentkortssaldot betalar du enkelt mellanskillnaden med Klarnas betaltjänst. Om den kostar mindre än presentkortssaldot sparas överskottet på ditt användarkonto. Du har möjlighet att använda överskottet vid framtida köp av utbildningar. Presentkortet är giltigt i fem år från utfärdandedatum.

Hitta närmsta skogliga rådgivare

Om du har frågor som rör din skog eller våra utbildningar kan någon av våra skogsinspektorer hjälpa dig. Ange var din skog finns för att hitta kontaktuppgifter till dina lokala skogliga rådgivare.