PEFC - vad gäller

Den här utbildningen är för dig som har, eller funderar på, att certifiera ditt skogsbruk. Du får lära dig mer om PEFC-certifieringen, vad den innebär och vilka krav som ställs på dig som certifierad skogsägare.

Information

Nivå
Bas
Typ
Online
Tidsåtgång
ca 10 minuter
Ordinarie pris
Kostnadsfri

Om utbildningen

Genom att certifiera ditt skogsbruk med PEFC visar du att du sköter skogen på ett uthålligt och ansvarsfullt sätt. Certifieringen är en miljömärkning som garanterar konsumenter att skogsprodukten kommer av ett hållbart skogsbruk.

I den här utbildningen får du lära dig mer om vad som gäller.

Anmälan

Läs mer och anmäl dig genom att logga in på Skogsskolans webbplats.

Om du är medlem i Norra Skog kan du logga in med ditt BankID direkt. Om du inte är medlem skapar du ett kostnadsfritt konto i samband med inloggningen.

Som inloggad på ditt konto kan du följa dina egna studieresultat, påbörjade och avslutade kurser. 

Hitta närmsta skogliga rådgivare

Om du har frågor som rör din skog eller våra utbildningar kan någon av våra skogsinspektorer hjälpa dig. Ange var din skog finns för att hitta kontaktuppgifter till dina lokala skogliga rådgivare.

Kontakta oss här vid ärenden som rör Norra Skogs certifierade skogsbruk eller våra spårbarhetscertifikat.

Vid förfrågningar, synpunkter och klagomål som har koppling till vår skogsbrukscertifiering enligt PEFC®, eller vår spårbarhetscertifiering enligt PEFC® Chain of Custody samt FSC® Controlled Wood, hänvisas till formuläret nedan för att ärendet ska registreras och hanteras enligt gällande rutin.