Information till dig som medverkar

Satsningen lanseras gemensamt med de andra skogsägarföreningarna för allmänheten den 7 maj men självklart har du möjlighet att anmäla intresse även efter det om vi inte fått in max antal intresseanmälningar vid det laget.

Inspirationswebbinarium

Den 7 april 2022 bjöd vi in till ett inspirationswebbinarium där vi berättade mer om satsningen och delade med oss av konkreta tips till dig som skulle vilja delta. Under kvällen bjöd vi in en skogsägare som berättade om sina erfarenheter av att välkomna besökare i skogen samt en expert som gav sina bästa tips och råd för att möta allmänheten i skogen. Du kan se seminariet i efterhand via länken nedan - detta vill du inte missa! 

> Se inspirationswebbinariet i efterhand

Praktisk information

  • När skyltarna levererats hem till dig är det bara att sätta upp dem, du behöver inte vänta till lanseringsdagen.
  • Att delta är kostnadsfritt. Norra Skog står för dina skyltar och distributionen hem till dig. Du står för att sätta upp skyltarna längs en lämplig slinga på din fastighet samt att säkerställa att slingan är framkomlig för besökarna.
  • Alla skyltar har förberetts med tre hål upptill och tre nedtill, för enkel och flexibel montering.
  • Du väljer själv hur många skyltar du sätter upp. Vi rekommenderar dock att du beställer och sätter upp presentationstavlan samt alla eller flertalet informationsskyltar. Ju fler skyltar, desto bättre blir upplevelsen för besökarna.
  • När du har satt upp skyltarna får du gärna ta en bild på dig själv tillsammans med en skylt och skicka den till medlemsavdelningen@norraskog.se. Då kan vi använda bilden för att sprida kännedom om satsningen i bl.a. våra olika sociala kanaler.
  • Du som deltar får fem knappar med texten Välkommen till min skog, dessa passar perfekt att fästa på jackan när du tar emot besökarna vid slingan.
  • Du förväntas underhålla skyltarna under deras livslängd och att ta ner skyltarna om de ser slitna ut.