El och värme

Fyrfasen Energi AB

I samarbete med Fyrfasen Energi har du möjlighet att teckna ett förmånligt elavtal där själva energin dessutom är ursprungsmärkt och elen motsvarande din förbrukning har tillverkats av 100% biobränsle. Dessutom erbjuder Fyrfasen även köp av solceller, laddlösningar till elbil samt pellets. Se mer info under rubriken El och värme nedan.
Gå till hemsidan

Låt solen bli till el - En investering i solceller är inte bara en insats för att bidra till en bättre miljö utan även en ekonomiskt lönsam investering. Den höjer värdet på fastigheten och sänker kostnaden för köpt el. Dessutom är en solcellsanläggning i princip helt underhållsfri.
Lämna din intresseanmälan
Vi gör det enkelt att köra elbil - Ladda elbilen i hemmet, på jobbet eller på resande fot. Fyrfasen erbjuder laddlösningar med eller utan installation i samarbete med Eways.
Läs mer om elbil här
Pellets - Härjeåns Energi AB tillverkar träpellets av norrländsk gran och fura utan kemiska tillsatsmedel. Den pellets vi erbjuder har låg fukthalt och högt energivärde. Att elda med träpellets ger bättre förbränning och lägre utsläpp än t.ex. vedeldning. På Pelletsportalen.se kan du köpa pellets på pall för hemmabruk som levereras direkt till din dörr. 
Gå till hemsidan

Biovärme Sverige AB

Med flis och pelletspannor från ETA skapar Biovärme Sverige AB driftsäkra och funktionella värmeanläggningar baserat på ditt värmebehov. För att uppnå bästa funktion och driftförhållanden finns de med dig genom hela processen och erbjuder dig hjälp med rådgivning, projektering, installation och support. 

Som medlem i Norra Skog får du 5% rabatt på hela anläggningssystem. (Panna, förråd, kringutrustning som skorsten, kulvert och ackumulatortankar installation och driftsättning.) Platsbesök och projektering till färdigt beslutsunderlag med funktionsgaranti är gratis.

För att få veta mer och ta del av rabatten kontakta: Mats Johansson telefon: 0920-77883 | mobil: 0730-321312 | e-mail: mats.johansson@biovarmesverige.se
Rabatten avser ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 
Gå till hemsidan