Medlemsförmåner

Som medlem i Norra Skog får du alltid köpa våra tjänster till ett förmånligt medlemspris. Dessutom har vi följande samarbetspartners där du och din familj också har möjlighet att teckna avtal och handla till rabatterade priser.

För att nyttja rabatterna i butik behöver du visa upp ditt medlemskort eller dina medlemsuppgifter i vår app Norra Skog. Har du inte appen eller något medlemskort kan du beställa ett genom att ringa vår växel 010-583 10 00 eller maila: medlemsavdelningen@norra.se.

För de partners som har webbshop behöver du, för att ta del av rabatten, först kontakta dessa via telefon eller mail för att skapa konto/avtal. Rabatterna kan ej kombineras med reapriser eller specialerbjudanden.
 

Bygg och inredning

K-Bygg och Gärdin & Persson

Som medlem i Norra Skog erbjuds du 10 %rabatt på ordinarie priser på byggrelaterade produkter ex skivor, isolering takpapp, virke, grundmaterial, golv, färg lim, fog, penslar verktyg osv. Gäller även samtliga våra aktiva kampanjer samt rådgivning.

Kundnummer för Norra Skogs medlemmar: 32981 
Vid kassan visa upp ditt medlemskort antingen i pappersform eller i Norra Skog app för att få tillgång till rabatten. Endast kortbetalning.

Anläggningar som detta gäller på:
K-Bygg Umeå
K-Bygg Norsjö
K-Bygg Storuman
K-Bygg Vilhelmina
K-Bygg Härnösand
K-Bygg Kramfors
K-Bygg Sollefteå
K-Bygg Sundsvall
K-Bygg Undersåker
K-Bygg Funäsdalen
K-Bygg Söderhamn
K-Bygg Bollnäs
K-Bygg Gärdin & Persson i Östersund

Hemsida: K-Bygg - Mer än bara en bygghandel

Bygma

Som medlem i Norra Skog handlar lokalproducerade trävaror från Norra Skog till rabatterade priser på Bygmas alla anläggningar, från Tyresö i södra Stockholm till Boden i norr. 

Som avtalskund hos Bygma handlar du direkt i webbshopen och kan antingen hämta varorna färdigpackade hos din närmaste anläggning eller få varorna levererade till din arbetsplats. För att ta del av rabattavtalet behöver du ansöka om ett konto på Bygmas hemsida. Ange ”medlem NORRA Skog” i ansökan för att ta del av rabattavtalet. 
Se prisexempel här.

Gå till hemsida

Flügger Färg

Flügger Färg erbjuder nu medlemmar i Norra Skog att handla på alla butiker i hela Sverige. Uppge ”norra skog” så får du rabatter enligt nedan:
Färg, spackel, lim och Fiona-tapeter: 25% 
Verktyg såsom penslar, roller m.m: 15% 
Beställningstapeter såsom Midbec, Borosan m.m: 10% 

Gå till hemsida

XL-bygg Stenvalls

Som medlem i Norra Skog får du 5-25% rabatt på varor i byggvarukedjan XL-bygg Stenvalls butiker i Luleå, Boden, Kiruna, Pajala, Umeå, Skellefteå och Kalix. 
Gå till hemsida

 

Produkter för skogsbruk 

Ahlsell 

Ahlsell Sverige AB erbjuder medlemmar i Norra Skog, som är företagare, att ansöka om konto hos Ahlsell. Ansökan kan göras med eller utan kreditlimit. Webbhandel fungerar endast med kredit. För handel i butik kan betalning göras med betalkort.

Ansökan görs på hemsidan för Ahlsell enligt länk nedan. Viktigt vid ansökan är att du fyller i uppgifter enligt följande; Bransch – Jord-och skogsbruk, Företagstyp – Lantbruk Övriga samt i rutan Ahlsells kontaktperson uppger du ”Norra Skog L8170001”, så att rätt rabattavtal faller ut på tilldelat kundnummer.
Ansök om kundkonto här

KJ Skog & Trädgård AB, Östersund (Ope) – nytt avtal!

Familjeföretaget KJ Skog & Trädgård AB finns beläget strax utanför Östersund i Ope. Här säljs produkter för skog, trädgård och fritid från de mest kända leverantörerna. Medlemmar i Norra Skog får 15% rabatt som gäller på Husqvarna och Stihls skogssortiment. Rabatten kan ej kombineras med reapriser eller specialerbjudanden.
Gå till hemsidan

Skogma

Skogma är ett postorderföretag beläget i Hammerdal i Strömsunds kommun som erbjuder ett mycket brett sortiment för skogsbruk och friluftsliv. Som medlem i Norra Skog erbjuds du en rabatt mellan 5-12% på stora delar av sortimentet. Rabatten kan ej kombineras med reapriser eller specialerbjudanden.
För att erhålla rabatterna måste du registrera dig som kund. Det gör du genom att ringa 0644-72100 eller skicka mejl för registrering till info@skogma.se

Gå till hemsidan

 

Anderssons Skog & Trädgård AB

Butiken som ligger i Vigge (Bergs kommun) erbjuder medlemmar i Norra Skog 10% på företagets produkter och tillbehör på skogsprodukter. 
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter utan avser ordinarie priser.
 

Gå till hemsidan

Auto Blå AB

I Lycksele finns den här butiken som nu vill erbjuda dig som medlem i Norra Skog rabatter enligt nedan;
15% rabatt på tillbehör och 10% på maskiner/enheter gällande Husqvarna.
10% rabatt på tillbehör/reservdelar Skoter/atv/vattenskoter.
5% rabatt på snöskotrar/ATV/Vattenskotrar/Släpvagnar. 
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter utan avser ordinarie priser.

Servicecentralen

Servicecentralen säljer och reparerar skog- och trädgårdsmaskiner. Som medlem i Norra Skog får du 15% rabatt som gäller på skogsprodukter såsom motorsåg, röjsåg, skyddskläder, tillbehör etc. Rabatten kan ej kombineras med reapriser eller specialerbjudanden. Erbjudandet gäller på samtliga butiker i Söderhamn, Sundsvall och Östersund.
Kontakta Servicecentralen via hemsidan för att bli kund och ta del av dina förmåner.

Gå till hemsidan

Kalix Maskiner, Hugo Jacobsson AB

12% rabatt på motorsågar, röjsågar och gräsklippare. 20% på tillbehör och kläder.
Rabatten kan ej kombineras med reapriser eller specialerbjudanden.
Gå till hemsidan

Sixten Nilssons Motorservice i Boden

12% rabatt på inköp av motorsågar, röjsågar, sågbyxor och skogsblusar.
Rabatten gäller på ordinarie priser.
Gå till hemsidan

Svetsprodukter i Piteå AB

Ger medlemmar i Norra Skog följande rabatt på Stihl's olika rabatt-/produktgrupper: MA1 -5%, MA3 -15%, MA6 -5%, A6 -5%, B4 -15%, B5 -20%, B6 -20%, B7 -20%.
Se bifogad prislista för priser samt vilken rabatt-/produktgrupp produkterna ingår i. Prislista 2017. Rabatter gäller vid ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden från Stihl eller Svetsprodukter i Piteå AB.
Gå till hemsidan

TraktorCity i Piteå

12% på maskiner (motorsågar, röjsågar, gräsklippare mm) och 20% på tillbehör och kläder.
Gå till hemsidan

Mellanströms Motor, Arvidsjaur

12 % rabatt på motorsågar och gräsklippare, samt 20 % rabatt på tillbehör och kläder inom gräs- och skogssidan.
Gäller alla medlemmar i Norra Skog mot uppvisande av medlemsskap.
Tfn 0960-133 50.
Gå till hemsidan

Forsgrens bilservice i Blattnicksele

15% rabatt på reservdelar till skotrar och motorsågar, sågkedjor, tillbehör och kläder av märket Jonsered samt 5% rabatt på motor- och röjsågar.
Rabatten kan ej kombineras med reapriser eller specialerbjudanden.
Gå till hemsidan

Hällgrens Motor i Burträsk AB

10 % rabatt på skog- och trädgårdsprodukter från Husqvarna och Stihl.
Rabatten gäller ej på bensin.
Gå till hemsidan

Inlandets Maskin & Fritid i Lycksele

Ger medlemmar i Norra Skog rabatt på inköp av företagets produkter. Gäller följande sortiment/produkter:
Skog: Maskin 10%, Tillbehör 10%. ATV 5%.
Skoter: Maskin rabatt enligt offert, Tillbehör 10%.
Övrigt: Trädgård, moped mm. 5%.
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter utan avser ordinarie priser. 
Gå till hemsidan

B Westman Skogsvård i Bredbyn

10-20% rabatt på Stihl-motorsågar och röjsågar, kläder och andra Stihl-produkter samt Viking-gräsklippare.

Axbergs Maskin & Vapen i Åsele

10 % rabatt till medlemmar i Norra Skog på röjsågar, motorsågar, skyddskläder samt tillbehör ur det skogliga sortimentet av märket Husqvarna.
Rabatten gäller inte gräsklippare och andra trädgårdsredskap. Rabatten kan inte heller kombineras med reapriser eller övriga specialerbjudanden. Avtalet gäller endast enskilda medlemmar.
Gå till hemsidan

Sjödins i Mellansel

Sjödins Sport Radio-TV i Mellansel ger medlemmar i Norra Skog 10% rabatt på inköp av skogsprodukter.

Gå till hemsida


El och värme

Fyrfasen Energi AB

I samarbete med Fyrfasen Energi har du möjlighet att teckna ett förmånligt elavtal där själva energin dessutom är ursprungsmärkt och elen motsvarande din förbrukning har tillverkats av 100% biobränsle. Dessutom erbjuder Fyrfasen även köp av solceller, laddlösningar till elbil samt pellets. Se mer info under rubriken El och värme nedan.
Gå till hemsidan

Låt solen bli till el - En investering i solceller är inte bara en insats för att bidra till en bättre miljö utan även en ekonomiskt lönsam investering. Den höjer värdet på fastigheten och sänker kostnaden för köpt el. Dessutom är en solcellsanläggning i princip helt underhållsfri.
Lämna din intresseanmälan
Vi gör det enkelt att köra elbil - Ladda elbilen i hemmet, på jobbet eller på resande fot. Fyrfasen erbjuder laddlösningar med eller utan installation i samarbete med Eways.
Läs mer om elbil här
Pellets - Härjeåns Energi AB tillverkar träpellets av norrländsk gran och fura utan kemiska tillsatsmedel. Den pellets vi erbjuder har låg fukthalt och högt energivärde. Att elda med träpellets ger bättre förbränning och lägre utsläpp än t.ex. vedeldning. På Pelletsportalen.se kan du köpa pellets på pall för hemmabruk som levereras direkt till din dörr. 
Gå till hemsidan

Biovärme Sverige AB

Med flis och pelletspannor från ETA skapar Biovärme Sverige AB driftsäkra och funktionella värmeanläggningar baserat på ditt värmebehov. För att uppnå bästa funktion och driftförhållanden finns de med dig genom hela processen och erbjuder dig hjälp med rådgivning, projektering, installation och support. 

Som medlem i Norra Skog får du 5% rabatt på hela anläggningssystem. (Panna, förråd, kringutrustning som skorsten, kulvert och ackumulatortankar installation och driftsättning.) Platsbesök och projektering till färdigt beslutsunderlag med funktionsgaranti är gratis.

För att få veta mer och ta del av rabatten kontakta: Mats Johansson telefon: 0920-77883 | mobil: 0730-321312 | e-mail: mats.johansson@biovarmesverige.se
Rabatten avser ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden. 
Gå till hemsidan

 

Produkter av skogsråvara

Just Wood

Just Wood är ett företag som pratar om, tillverkar och säljer produkter i trä. Bara trä. Laserskurna träsmycken av ek, bok, björk och lönn. Träkläder av tencel/lyocell. Träskor med folkbildande text. Som medlem får du 10% rabatt på hela sortimentet.
Gå till hemsidan


Fordon och tillbehör

Norra Skogs redskapsbärare 

Som skogsägare behöver man ofta lasta en del saker som man helst inte vill ha i bilen. Ibland räcker bagaget inte till utan man behöver mer lastutrymme. 
Redskapsbäraren är svensktillverkad i högblank UV-beständig och återvinningsbar ABS-plast. Sidoöppning längs bägge långsidor gör det enkelt att lasta och lossa. Redskapsbäraren fästs enkelt i takräcket med Quick Grip-fäste som ingår i priset. Fri frakt av redskapsbäraren som levereras i samarbete med Mälarved AB.

Så här beställer du:
1. Ladda ned denna PDF.
2. Fyll i uppgifterna.
3. Spara ned och maila din PDF till per@malarved.se
Kontakta Per Bengtsson för mer info via telefon: 070-340 18 69, eller mail: per@malarved.se

 

 

Toyota Sverige AB

Nu kan du som medlem av Norra Skog få upp till 12% rabatt på din nya Toyota eller Lexus. Här kan du titta närmare på utbudet och de rabatter som erbjuds. Ta kontakt med din närmsta Toyota-återförsäljare för mer information och aktuella priser. Du hittar dem här. 
Gäller mot uppvisande av medlemskort och hänvisning till avtal med Skogsägarna Norra Skog. 

Agrolkortet

Agrolkortet är nyckeln till bra drivmedelsrabatter på nästan 2 000 stationer i Sverige. Du får rabatt varje gång du tankar hos Circle K, OKQ8/Volvo Tanka, Preem och Såifa. Rabatten dras automatiskt på din månadsfaktura. Allt på ett kort med en kod. På Agrolkortets hemsida hittar du information om ansökan, aktuella rabatter och erbjudanden.
Gå till hemsida

KVD

KVD Heavy Equipment hjälper till att sälja och köpa begagnade maskiner och tunga fordon på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt. Genom ditt medlemskap i Norra Skog får du 10% rabatt på försäljningsprovisionen.
Rabatten gäller ej på tilläggstjänster så som tvätt, rekond och påfyllning av vätskor. 
Gå till hemsida

Däckia AB

Ger medlemmar i Norra Skog 10-35% rabatt på Pv- och C däck. Ortens däckverkstad informerar om priset för däckhotell. Priset på övriga däck förhandlas vid varje köptillfälle. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter utan avser ordinarie priser.
Gå till hemsida

Laitis

Laitis erbjuder Norra Skogs medlemmar 15% rabatt på företagets produkter hos butiker i Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Boden.
Rabatten gäller inte Formenta och Weber.
Gå till hemsida 

Grubbströms L-V Delar Valvoline, Arvidsjaur

Rabatt på motoroljor, transmissionsoljor, hydraul-vätskor, fetter och specialprodukter.
Arvidsjaur. Tfn 0960-179 80, 070-681 35 65.

Rotarium AB Däckteam

30 % rabatt på köp av traktordäck, skog och lantbruk.
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter utan avser ordinarie priser.
Gå till hemsida

Mekonomen i Umeå AB

Mekonomen i Umeå AB som för ett komplett sortiment med reservdelar till bilar och släpvagnar av olika märken och ingår i Mekonomkedjan, Sveriges största bildelskedja med butiker och grossiströrelse i samma koncern. Rabatt: 10% på hela sortimentet, dock ej reavaror.

Mekonomen i Skellefteå AB

7% rabatt på företagets produkter.
Rabatten gäller företagets ordinarie sortiment, ej kampanjer mm. Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter utan avser ordinarie priser.
Gå till hemsida

Mekonomen i Lycksele AB

10% rabatt på inköp av företagets produkter.
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter och reavaror, utan avser ordinarie priser. Kan ej heller kombineras med Mekonomenkortet.
Gå till hemsida

Lycksele Bilservice

10% rabatt på inköp av företagets produkter.
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter, utan avser ordinarie priser.
Gå till hemsida

AB Knut Sehlins Industrivaruhus i Örnsköldsvik

5- 35% rabatt på inköp av företagets produkter.
Rabatten gäller ej kampanjvaror.
Gå till hemsida

DäckService AB i Örnsköldsvik

50 kr avdrag per personbilsdäck på ordinarie nettopriser.
Gå till hemsida

Nordemans Jernhandel, Bredbyn och Örnsköldsvik

5-30% rabatt på inköp av företagets produkter.
Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter utan avser ordinarie priser. Rabatten gäller ej på kampanjvaror.
Gå till hemsida

 

Nöje

Nordic Choice Hotels

Vårt partnererbjudande på 15% rabatt ger dig som medlem i Norra Skog ett extra bra pris alla helger och ordinarie skollov på alla Nordic Choice Hotels i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Gäller ej resor i tjänsten utan endast för privat resande. Gäller ej på Nordic Hotels & Resorts. 
Gå till erbjudandet

Pite Havsbad AB

10 % på logi med frukost samt nöjespaket.
Rabatten gäller ej under Piteå Summer Games eller på on-line priser.
Gå till hemsida

Semesterboende med fjällutsikt

För medlemmar i Norra Skog har vi ett fint erbjudande från Bydalens Wärdshus i Jämtland. Där kan du boka boende i nya fräscha, välplanerade lägenheter med självhushåll som har hög standard och med vacker fjällutsikt.

Gå till erbjudandet

 

Kläder och friluftsliv 

Jobline Företagskläder AB i Umeå

Säljer kläder, skor och utrustning för företag och privatpersoner. I sortimentet återfinns bland annat produkter från Fristads, Ullfrotté, Jobman, Arbesko, Grizzly, Båstad, Taiga och Snickers. Rabatt: 15% på hela sortimentet, dock ej på reavaror.

Nymans Fiske & Fritid i Piteå

10% rabatt på inköp av företagets produkter: kläder, väskor, skor, fiske- & jakttillbehör, utekök. Gäller ordinarie priser. Rabatten gäller ej vapen, vapenskåp, ammunition, optik och elektronik.
Gå till hemsida

Vill du veta mer?

Nina Andersson

Medlemsstrateg

010-150 25 35

Medlemspris på våra utbildningar

Vi på Norra Skog vet att det är viktigt för dig som skogsägare att få kännedom och kunskap om ditt skogsägande. Därför har vi en egen kunskapsportal. Som medlem i Norra Skog läser du våra utbildningar till medlemspris. Vi erbjuder även rabatt till medlemmars anhöriga via föreningens familjemedlemskap.

Se alla våra utbildningar