Medlemsförmåner

Som medlem i Norra Skog får du alltid köpa våra tjänster till ett förmånligt medlemspris. Dessutom har vi följande samarbetspartners där du och din familj också har möjlighet att teckna avtal och handla till rabatterade priser.

För att nyttja rabatterna i butik behöver du visa upp ditt medlemskort eller dina medlemsuppgifter i vår app Norra Skog. Har du inte appen eller något medlemskort kan du beställa ett genom att ringa vår växel 010-583 10 00 eller maila: medlem@norraskog.se

För de partners som har webbshop behöver du, för att ta del av rabatten, först kontakta dessa via telefon eller mail för att skapa konto/avtal. Rabatterna kan ej kombineras med reapriser eller specialerbjudanden.

Har du tips eller frågor angående rabatter och medlemsförmåner? Vänligen kontakta Nina Andersson, nina.andersson@norraskog.se

Välj Norra Skog även i elnätet

I samarbete med Fyrfasen Energi har du möjlighet att teckna ett förmånligt elavtal med ursprungsmärkt energi tillverkat av 100% biobränsle. 

Till erbjudandet

Produkter för skogsbruk

Fordon och tillbehör

Bygg och inredning

El och värme

Kläder och friluftsliv

Nöje

Produkter av trä

Medlemspris på våra utbildningar

Vi på Norra Skog vet att det är viktigt för dig som skogsägare att få kännedom och kunskap om ditt skogsägande. Därför har vi en egen kunskapsportal. Som medlem i Norra Skog läser du våra utbildningar till medlemspris. Vi erbjuder även rabatt till medlemmars anhöriga via föreningens familjemedlemskap.

Se alla våra utbildningar