Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster så kan du alltid lämna en allmän intresseansökan, annars är du varmt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

Norra Timber söker Underhållschef till Hissmofors Sågverk

Norra Timber är en del av Norra Skog som är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Publicerad: 2021-03-29

I Hissmofors driver Norra Timber ett sågverk och en förädlingsanläggning i form av hyvleri och impregnering. Verksamheten i Hissmofors växer och vår produktion skall öka. För att lyckas med våra mål är en ökad driftsäkerhet centralt och vi söker en högkvalificerad Underhållschef som tillsammans med övriga medarbetare vill åstadkomma den förbättringen. 
 
Din nästa utmaning
Du kommer att leda vår egen personalstyrka och våra entreprenörer. Vidare kommer du att driva vårt underhållssystem samt vidmakthålla och förbättra vår tillverkningsprocess. Du kommer att utarbeta och genomföra underhållsplaner samt långsiktiga strategiska planer kopplat till underhåll. I rollen ingår budgetering, uppföljning av kostnader och nyckeltal för underhåll. Du ingår i ledningsgruppen för Hissmofors Såg.
 
Vem är du?
För att lyckas i rollen trivs du att arbeta inom tillverkande industri, du har en gedigen både teoretisk och praktisk erfarenhet av underhållsledning. Du är väl förtrogen med relevanta arbetssätt och nyckeltal inom underhåll och du är hemmastadd i arbetet med underhållssystem.
 
Du trivs i ledarrollen och har erfarenhet av arbeten där du haft ledande befattning med personalansvar. Du har en god förmåga att entusiasmera och skapa förutsättningar för att tillsammans med dina medarbetare lyckas med uppgiften.
Vi ser att du har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå, och att du har teoretisk utbildning inom underhållsledning. Du har flera års praktisk erfarenhet inom underhåll.
 
Körkort B är ett krav för denna tjänst
Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning
Tillträdesdag enligt överenskommelse
 
Närmare upplysningar om tjänsten:
Lars Grundqvist, Sågverkschef Hissmofors Såg, 072-050 93 48  lars.grundqvist@norrskog.se
 
Eva Johansson, Hr-specialist, 076-1880557, eva.m.johansson@norra.se
 
För fackliga frågor, vänligen kontakta Klas Redestig, Unionen tfn: 070 336 04 17 Anna Henckel SACO/Sveriges Ingenjörer tfn: 076-791 93 00. GS, Rune Danica: nell0187@yahoo.se
 
Välkommen med din ansökan senast 18 april 2021. Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Ansökan

Var hittade du information om denna tjänst?

Intresseanmälan

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Här kan du skicka in en intresseanmälan och ladda upp ditt CV.

Läs mer