Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster så kan du alltid lämna en allmän intresseansökan, annars är du varmt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

Skoglig administratör till Norra Skog (Östersund)

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av livet och råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar elva virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk samt har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Publicerad: 2021-02-15

Ditt nya uppdrag
Som skoglig administratör hjälper du till med fakturering av skogsvård och andra tjänster inom Norra Skog, framförallt inom fältområde Väst, vilket du kommer att tillhöra. Andra ansvarsområden är att bistå affärscontroller inför delårsbokslut, avräkningsservice samt övrig administrativ support inom verksamheten.
 
Den vi söker
Vi söker dig med hög servicenivå och administrativ talang
Vi söker dig med administrativ utbildning motsvarande gymnasieekonom eller högre. Du är van att arbeta i olika IT system där du med lätthet arbetar både snabbt och noggrant. Erfarenhet av att arbeta med fakturering är viktigt för tjänsten. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom skoglig verksamhet är det meriterande.
 
För att lyckas i rollen som skoglig administratör bör du ha ett intresse av att arbeta med administrativa uppgifter. Du kommer att tillhöra ett team tillsammans med andra trevliga och kompetenta medarbetare inom ditt fältområde. Därför vill vi att du har en arbetsglädje som smittar av sig samt en hög servicevilja.
Även om du arbetar i team kommer du att utföra dina arbetsuppgifter självständigt det är därför viktigt att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Körkort är ett krav för tjänsten.
 
Tjänsten är ett vikariat med placeringsort Östersund.
Vikariatet förväntas starta 31/4 2021 och pågå under ett års tid.
Låter det intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan senast 12 mars.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Olov Eriksson, tf FO chef Väst, tfn: 070-3360597 eller Eva Johansson, hr-specialist, 076-1880557
 
Fackliga kontakter: Ledarna: Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna: Bengt Aggeryd, tfn: 072-147 26 10, Unionen: Klas Redestig, tfn: 070 336 04 17

Ansökan

Var hittade du information om denna tjänst?

Intresseanmälan

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Här kan du skicka in en intresseanmälan och ladda upp ditt CV.

Läs mer