Skog in på huden

Älskar du skogen så mycket att den har fastnat på huden? Var med i vår fototävling och vinn en fin huvtröja!

Datum: 2022-06-29


Emil Andersson är skogsinspektor i Örnsköldsvik och känner en stark koppling till skogen – så pass stark att han valt att smycka sin arm med en tall i bläck. Han hade funderat på en tatuering med ett naturinspirerat motiv, och under sin studietid hittade han en bild på en tall i studiematerialet om virkeslära och gjorde slag i saken. Just tallen kände han en personlig koppling till.

»En tall står pall för mycket. Det kan vara rätt eländigt runt omkring den, men den klarar det mesta, berättar Emil Andersson.

Har du också en tatuering med skogsmotiv? Skicka in bild till oss och var med i utlottningen av en snygg Norra Skog-hoodie!

Gör så  här:
  • Skicka in en bild på dig och din tatuering med skogstema till fototavling@norraskog.se
  • Berätta varför du har valt ditt motiv och vad det betyder för dig.
  • Alla bidrag som skickas in till tävlingen kan komma att visas på Norra Skogs instagram @norraskogs.

Vinnaren utses i slutet av augusti och vi publicerar vinnarbidraget på instagram.


Tävlingen arrangeras av Norra Skog. Du måste ha fyllt 18 år för att delta. Genom att skicka in ett tävlingsbidrag per e-post enligt tävlingskraven godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt våra tävlingsvillkor. Vinnare väljs av en jury från Norra Skogs kommunikationsavdelning, där både motiv och beskrivning bedöms. Beslutet om vinnare kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas via mail innan den publiceras på vårt instagram.