Digitala skogskvällar om värdeskapande skogsskötsel

Välkommen att lyssna till våra digitala föreläsningar, där vi berättar om hur du kan skapa en vital och värdefull skog.

Under våren genomförde vi en serie av uppskattade skogskvällar. För att möjliggöra så att fler kan ta del av dessa, oavsett geografi, kommer vi nu att sända föreläsningarna digitalt under åtta tillfällen.

Här får du koll på när olika åtgärder bäst utförs, hur du begränsar skador samt ökar tillväxten av grova, raka barrträd i din skog. Vi berättar även om Skogsägaravtalet, som ger dig trygg vägledning och goda råd genom hela ditt skogsägande.

Föreläsningarna kommer att hållas digitalt och är öppna för alla intresserade. Vid våra föreläsningstillfällen, listade nedan, kommer du också hälsas välkommen av våra olika virkesområden. Hitta ditt virkesområde eller ta del av den tid som passar just dig redan nu. 

Samtliga föreläsningar startar kl. 19:00:

22 september - VO Södra Jämtland
24 september - VO Norra Jämtland
29 september - VO Västra Västerbotten
30 september - VO Norra Ångermanland
5 oktober - VO Södra Västerbotten

Under sändningen kommer du som vill ha möjlighet att ställa frågor till oss via en chatt. För att ställa frågor i en sändning på YouTube behöver du vara inloggad eller skapa ett konto. Du loggar in på YouTube via symbolen uppe i högra hörnet om du tittar via en dator.

Varmt välkomna!

 

Tidigare sändningar

10 september - VO Västra Jämtland
15 september - VO Södra Ångermanland
16 september - VO Södra Västernorrland

Hur vi kan hjälpa dig

Vår skogsskötselspecialist Olof Falkeström bjuder med dig på en promenad genom de jämtländska skogarna och berättar om sin syn på skogsskötsel och hur vi kan hjälpa dig med ditt skogsägande.