Skogsbruksplanläggare

Att skaffa fältvana är något som kan underlätta för dig att omsätta din skogliga utbildning till ett jobb i skogsbranschen.

Ett bra sätt att skaffa sig ordentlig fältvana är att söka ett jobb som skogsbruksplanläggare under studietiden. För att trivas med skogsbruksplanläggningen krävs viss erfarenhet av inventering och vilja att arbeta självständigt i fält.

Skogsbruksplanen är ett grunddokument för bland annat certifiering och utgör ett bra stöd till skogsägaren i hur skogen kan brukas på bästa sätt. Arbetet som skogsbruksplanläggare hos Norra Skogs innebär att spendera sin sommar i fält någonstans mellan Pajala och Sundsvall.

Under säsongen inhämtas detaljerad beståndsdata som ligger till grund för Norra Skogs skogsbruksplaner. Att arbeta som skogsbruksplanläggare är något som är meriterande om du senare söker annan anställning inom Norra Skog. Dessutom är ett planläggningsjobb ett bra tillfälle att knyta kontakter i skogsbranschen.

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster är du alltid välkommen att lämna en allmän intresseansökan, det gör du också här.

Läs mer