Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster så kan du alltid lämna en allmän intresseansökan, annars är du varmt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.

Norra Timber söker operatör/hyvelmästare till Byggprodukter i Norr (Kåge)

Norra Timber är en del av Norra Skog som är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Dessutom är vi delägare i en massafabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Publicerad: 2021-04-27

Norra Timber Byggprodukter
Byggprodukter i Kåge är beläget vid Kåge såg utanför Skellefteå. Vi tillhandahåller byggträsortiment där råvaran kommer från senvuxet virke från Västerbotten och Norrbotten. Produkterna som produceras vidareförädlas genom torkning, hyvling, kapning och hållfasthetssortering. Produkterna kundanpassas därefter ytterligare genom målning, impregnering, buntning och streckkodsmärkning.

Ditt nya jobb:
Nu söker vi en ny medarbetare till Byggprodukter i Kåge såg som i första hand kommer att arbeta som hyveloperatör. Om du är rätt person finns även möjligheten att vidareutvecklas i tjänsten och bli hyvelmästare. Som hyvelmästare ansvarar du för att byta verktyg i hyvel/klyv vid postning. Du ansvarar även för att den färdiga produkten motsvarar det planerade resultatet vad gäller mått och profil samt emballering och hyvelyta.

Den vi söker
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning gärna med inriktning mot industri- eller verkstadsteknik. Du kommer att vara en del av ett skiftlag med trevliga kollegor som arbetar tillsammans för att skapa glädje och utvecklas. Även om du är en del av ett lag kommer dina arbetsuppgifter som operatör ske självständigt. Det är därför viktigt att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har en förmåga att ta egna initiativ. Andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter i industriverksamhet.

Tjänsten är tillsvidare, heltid med kontinuerligt 2-skift

Välkommen med din ansökan senast 16 maj 2021.

Närmare upplysning om tjänsten:
Chef Byggprodukter Norr, Jens Forslund, 070-643 81 59

Vi ser framemot din ansökan!

Var hittade du information om denna tjänst?

Intresseanmälan

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Här kan du skicka in en intresseanmälan och ladda upp ditt CV.