Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster så kan du alltid lämna en allmän intresseansökan, annars är du varmt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

Norra Skog söker verksamhetsutvecklare

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar elva virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Publicerad: 2021-03-26

Din nästa utmaning
Arbetsuppgifterna som verksamhetsutvecklare varierar efter verksamhetens behov och handlar om att planera och driva utvecklings- och förbättringsarbete. Det kan exempelvis vara att hålla i utbildningar, göra processkartläggningar eller förvaltning av vårt ledningssystem. Du är en av fyra kollegor som arbetar tillsammans på avdelningen för verksamhetsutveckling.

Vem är du?
För att passa in hos oss tror vi att du är en lyhörd, driven och utvecklingsfokuserad person som ser en utmaning i att lära och leda i förändringsarbete. Din kommunikativa förmåga kommer att vara ett viktigt verktyg i ditt arbete. Du trivs med utmaningar i din vardag. Dessa utmaningar kan vara att föreslå och presentera nya synsätt och arbetsmetoder för verksamheten. Vi ser också att du har förmåga att styra din egen planering för att uppnå avdelningens samt egna personliga mål.

Vi ser att du har intresse av utvecklingsfrågor, förändrings - och förbättringsarbete. Du skall vara bekant med metoder och arbetssätt för verksamhetsutveckling exempelvis projekt- förvaltningsmodeller, processkartläggning och pulsmöten samt besitta god förmåga att tänka både strategisk och operativt i ditt arbete.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom exempelvis kvalitetsutveckling, organisations- eller verksamhetsutveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av förändringsarbete/Lean management.

Körkort är ett krav för tjänsten.
Tjänsten är ett vikariat på heltid som förväntas pågå fram till sommaren 2022, med flexibel placeringsort exempelvis Östersund, Sundvall eller Umeå.

Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna start så snart som möjligt. 
 
Låter det intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan senast 16 april.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Therése Ramström tf chef verksamhetsutveckling, tfn: 010-150 25 37, therese.ramstrom@norrskog.se eller hr-specialist, Eva Johansson, 076-1880557, eva.m.johansson@norra.se

För fackliga frågor, vänligen kontakta Klas Redestig, Unionen tfn: 070 336 04 17 Anna Henckel SACO/Sveriges Ingenjörer tfn: 076-791 93 00

Ansökan

Var hittade du information om denna tjänst?

Intresseanmälan

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Här kan du skicka in en intresseanmälan och ladda upp ditt CV.

Läs mer