Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster så kan du alltid lämna en allmän intresseansökan, annars är du varmt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

Norra Timber söker slipare till Kåge såg

Norra Timber är en del av Norra Skog som är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vårt mål är att utveckla värdet av råvaran i norrländska skogar. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Publicerad: 2021-02-23

Kåge såg är en modern industri som ständigt utvecklas och förbättras. Sågverket använder den senaste tillgängliga tekniken inom en rad områden och optimerar utbytet av varje stock i sin 45 meter långa såglinje. Sågen är specialiserad mot produktion av gran- och furuvaror av hög kvalitet och har effektiva produktionsenheter. Sågverket är den största säljaren av sågad gran i norra Norrland. Råvaran kommer från senvuxet virke från Västerbotten och Norrbotten. Det geografiska och samtidigt natursköna läget ger Kåge såg en väldigt strategiskt position ur logistisk synvinkel.

Just nu söker vi en slipare till Kåge såg. Som slipare arbetar du till största del med slipning av stål och klingor samt riktning av klingor. Du ansvarar för att byta klingor i maskiner samt underhåll och tillsyn av de olika sågmaskinerna. Vidare ser du till att material finns tillgängligt samt planerar verktygsbyten.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning gärna med inriktning mot industri- eller verkstadsteknik. Du kommer att vara en del av ett skiftlag med trevlig kollegor som arbetar tillsammans för att skapa glädje och utvecklas. Även om du är en del av ett lag kommer dina arbetsuppgifter som slipare ske självständigt. Det är därför viktigt att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har en förmåga att ta egna initiativ samt fatta beslut. Andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att vara flexibel, stresstålig samt ha god samarbetsförmåga. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter i industriverksamhet.

Tjänsten är tillsvidare, heltid med intermittent 2- skift.

Körkort B samt utbildning i heta arbeten är ett krav

Närmare upplysningar om tjänsten: Mona Karlsson, produktionschef såg, tfn 072-238 55 57

Välkommen med din ansökan senast 14 mars 2021.

Ansökan

Var hittade du information om denna tjänst?

Intresseanmälan

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Här kan du skicka in en intresseanmälan och ladda upp ditt CV.

Läs mer