Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster så kan du alltid lämna en allmän intresseansökan, annars är du varmt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

Norra Skog söker planläggare med stationeringort Lycksele

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av livet och råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar elva virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen omsätter drygt 4 miljarder kronor, driver tre sågverk samt har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Publicerad: 2021-02-08

Intresset för Norra Skogs skogsägarplaner är stort eftersom de fungerar som ett bra stöd för skogsägaren och utgör grunddokumentet vid bland annat PEFC-certifiering. Skogsägare inom Norra skogs verksamhetsområde efterfrågar varje år skogsägarplaner som omfattar ungefär 100 000 hektar. Eftersom att efterfrågan är stor behöver vi stärka upp avdelningen med en tillsvidareanställd planläggare med stationering i Lycksele.
 
Vi erbjuder dig ett spännande tjänst med fältarbete som kombineras med dagar på kontor, där barmarkssäsongen mestadels kommer att spenderas i fält. Vintertid så ska befintliga planer uppdateras och nästa fältsäsong förberedas. Utöver planläggning och uppdatering av planer så är en viktig del att hjälpa Norra skogs inspektorer och skogsekonomer med olika planrelaterade uppdrag samt att bidra till utveckling av metodik och arbetssätt att göra framtidens skogsägarplaner. 
 
För att klara av uppdraget bör du ha skoglig högskoleutbildning eller inhämtat motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av fältinventering sedan tidigare är meriterande. Anställningen inleds med en grundlig introduktion i början av sommaren tillsammans med avdelningen för skoglig planering. Körkort är en förutsättning för uppdraget.
 
Låter det intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan senast  8 mars 2021
 
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Andersson, Produktionsledare planer FO Väst, 010-150 25 08, erik.andersson@norrskog.se eller
 
Eva Johansson, hr-specialist, 076-1880557, eva.m.johansson@norra.se
 
Fackliga kontakter: Ledarna: Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna: Bengt Aggeryd, tfn: 072-147 26 10, Unionen: Klas Redestig, tfn: 070 336 04 17

Ansökan

Var hittade du information om denna tjänst?

Intresseanmälan

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Här kan du skicka in en intresseanmälan och ladda upp ditt CV.

Läs mer