Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Om det inte finns några lediga tjänster så kan du alltid lämna en allmän intresseansökan, annars är du varmt välkommen tillbaka vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

Norra Skog söker planeringsspecialist till virkesområde Norra Norrbotten

Norra Skog är en skogsägarförening med rötterna från Norra Skogsägarna och Norrskog. Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Vi ägs utav 27 000 medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Vi arbetar dagligen tillsammans utifrån glädje, nytänkande och jämställdhet och ser det som en framgångsfaktor för att skapa en hållbar arbetsmiljö. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människor som äger och brukar den. Vårt mål är att utveckla värdet av livet och råvaran i norrländska skogar. Därför är den skogliga organisationen nära skogsägarna som omfattar elva virkesområden med ett 30-tal lokalkontor, från Jämtland i söder till Tornedalen i norr med huvudkontoret i Umeå. Koncernen beräknas omsätta drygt 4 miljarder kronor, driva tre sågverk har flera förädlingsenheter och en unik stolpfabrik. Inom Norra Skogs koncern arbetar cirka 600 personer.

Publicerad: 2020-06-18

Ditt nya uppdrag som planeringsspecialist
Vi söker en planeringsspecialist till virkesområdet Norra Norrbotten. I rollen som planeringsspecialist kommer du att vara ansvarig för traktplanering av avverkningar samt ställa dem färdiga för utförande. Planering av hänsyn, drivningsplanering, bärighetsbedömning samt bedöma volymer och sortiment inom avverkningsområdet är andra viktiga arbetsuppgifter. Du kommer även ansvara för att avlägg och vägar fungerar för transport av virke och vid behov vidta förberedande åtgärder. Planeringsspecialisten fungerar som ett viktigt stöd för produktionsledaren i rutt- och inkörningsplanering.
 
Vi söker dig som trivs att arbeta i skog och mark
Vi tror att du har skoglig utbildning med relevant erfarenhet för uppdraget som planeringsspecialist. För att lyckas i rollen ska du ha mycket goda skogliga kunskaper i skogsuppskattning och drivningsteknik, inklusive bedömning av bärighet. För tjänsten krävs också goda kunskaper i hänsynsplanering och i digital traktplanering. Som person är du kommunikativ och handlingskraftig då det i rollen ingår en hel del kontakt och samarbete med både markägare och entreprenörer. För att du ska trivas som planeringsspecialist ska du tycka om att arbeta utomhus eftersom en stor del av din arbetstid sker i skog och mark. 

Innehav av körkort är en förutsättning för uppdraget.
 
Tjänsten är tillsvidare med placeringsort enligt överenskommelse.
 
Tillträde sker enligt överenskommelse.
 
Låter det intressant? Skicka in din ansökan senast 10 augusti 2020.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Mats Olofsson, Virkesområdeschef Norra Norrbotten, 070-515 02 18

Fackliga kontakter: Ledarna: Jörgen Ågren, tfn 070-222 47 04, SACO-Naturvetarna: Bengt Aggeryd, tfn: 072-147 26 10

Ansökan

Var hittade du information om denna tjänst?

Intresseanmälan

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Här kan du skicka in en intresseanmälan och ladda upp ditt CV.

Läs mer