Medlemspris på våra utbildningar

Som medlem i Norra Skog läser du våra utbildningar till medlemspris. Vi erbjuder även rabatt till medlemmars anhöriga via föreningens familjemedlemskap.

För att påbörja en grund- eller fördjupningsutbildning behöver du logga in i kunskapsportalen. Om du är medlem i Norra Skog loggar du in på samma sätt som i appen eller på Mina sidor, med BankID eller med användarnamn och lösenord. När du loggat in som medlem får du automatiskt medlemspris på våra utbildningar. Om du glömt användarnamn och/eller lösenord beställer du nytt via Mina sidor

Bli medlem i Norra Skog

Den som äger skog inom Norra Skogs verksamhetsområde kan bli ordinarie medlem i föreningen. Som medlem är du delägare i Norra Skog och har möjlighet att vara med och påverka föreningens verksamhet. Nära anhöriga till ordinarie medlem i föreningen får registrera sig som familjemedlem i Norra Skog. Den med familjemedlemskap får självklart också medlemspris på våra utbildningar.

För att bli medlem fyller du i en inträdesansökan. Ansökan kan göras digitalt direkt här på webbplatsen. Lär mer på medlemssidorna via länken Medlem i Norra Skog nedan.

Tidigare medlem i Norrskog?

Under en övergångsperiod krävs det en enkel manuell handpåläggning av oss för att du ska få ditt medlemspris på utbildningarna i kunskapsportalen. Så här gör du:

  1. Skapa en användare på sidan här.
  2. När du är klar skickar du ett e-postmeddelande till erika.nilsson@norra.se med information om att du skapat en användare och att du vill ta del av medlemsrabatten.
  3. Vi går manuellt in via administrationssystemet och markerar din användare berättigad medlemspris. Du meddelas via e-post när det är gjort.
  4. Klart! Nu kan du som ny tidigare medlem i Norrskog köpa de utbildningar du är intresserad av till medlemspris.

 

Vill du veta mer?

Erika Nilsson

Utbildningsstrateg Kunskapsportalen

070-254 98 48

Mauritz Öjbrandt

Medlemsstrateg

070-337 07 14

Medlem i Norra Skog

Som medlem i Norra Skog blir du delägare i en ekonomisk...

Vad vill du lära dig som skogsägare?

Kanske känner du en törst efter något mer. Något...

Våra praktiska utbildare

I våra kurser i röj-, motorsåg och fyrhjuling är det våra...