Beställ vår Årsberättelse och Hållbarhetsredovisning senast 20 feb.

2022 har varit ett händelserikt år för Norra Skog. Föreningens medlemmar har bland annat bidragit till att skapa äkta hållbarhet utifrån ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Beställ din egen årsberättelse och hållbarhetsredovisning och ta del av en uppmuntrande läsning om hur Norra Skog skapar värde idag och för generationer framåt.

Om du är förtroendevald, sitter i styrelsen eller valberedningen kommer du få årsberättelsen och hållbarhetsredovisningen automatiskt och behöver inte göra en egen beställning. Det kommer också finnas möjlighet att plocka årsberättelsen och hållbarhetsredovisningen vid våra årsmöten. Från och med den måndag 27 februari kommer du också kunna läsa den digitalt här.  
 

Om du vill läsa den innan dess kan du beställa den genom att fylla i formuläret här intill, så skickas materialet till dig helt kostnadsfritt.

Sista beställningsdag är 20 februari.


 

Beställ årsredovisning

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med de regler som följer av GDPR. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter Integritetspolicy.