Välkommen till
Norra Skog

Vår drivkraft är att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Som kooperation ägs vi av våra 27 000 medlemmar, och vi verkar för deras bästa, alltid. Vi är en framtidsfrämjande innovatör för den moderna skogsföretagaren som ser att livet, i och med skogen, förändras med människorna som äger och brukar den.

Din skog. Din förening.

Vi ägs av våra medlemmar och verkar för ditt bästa. Alltid. Dessutom är du med och delar på vinsten vi skapar tillsammans. 

Bli en del av oss

Vi ägs av våra medlemmar och verkar för ditt bästa, alltid. Som medlem i Norra Skog får du trygga råd genom hela ditt skogsägande. Du får vara med och påverka, samt bygga en hållbar framtid för nästa generation.

Bli medlem idag

Senaste nytt

Medlem

Anders och Anette är med och delar på en halv miljard kronor

2021-12-01 Nyhet

Medlem

Vinstdelning - en medlemsnytta

2021-11-26 Nyhet

Medlem

Vanliga frågor om vinstdelning

2021-11-23 Nyhet

Medlem

Medlemmarna är vinnare!

2021-11-18 Nyhet

Medlem

Enkätundersökning

2021-11-17 Nyhet

Politik

En välkommen skogsproposition

2021-11-11 Nyhet

Vi guidar dig rätt i skogen

Våra skogsinspektorer hjälper dig i alla delar av ditt skogsägande och arbetar för ditt bästa i alla lägen.
Hör av dig så berättar vi mer!

Nytt nummer av Skogsmagasinet

Årets sista nummer av Skogsmagasinet är här! Som vanligt hittar du en massa intressant läsning om skog och skogsbruk. 
Visste du att tidningen distribueras till nästan alla privata skogsägare, entreprenörer, politiker, beslutsfattare och skogstjänstepersoner inom ett område som sträcker sig ända från Ådalen i söder till Treriksröset i norr? Den stora upplagan gör Skogsmagasinet till en av de största skogstidningarna i landet.
Vi önskar dig en trevlig lässtund!

Kalender

Juridik för dig som skogsägare

2021-12-02 Digitala föreläsningar

Välkomna på Julkväll!

2021-12-06 Kramfors

Att tänka på inför årets bokslut och deklaration

2021-12-07 Bjurholm

Logga in på medlemssidor

Vi arbetar just nu för fullt med att skapa en gemensam portal för alla våra medlemmar. Tyvärr är vi inte riktigt klara med det arbetet ännu och har därför kvar ingångarna till vad som tidigare var medlemssidorna på Norra och Norrskogs hemsidor. Du loggar enkelt in på samma sätt som tidigare.

En halv miljard till våra medlemmar

Fusionen mellan Norrskog och Norra Skogsägarna har gått riktigt bra och det gör att Norra Skog också gått i rätt riktning. Därför har styrelsen fattat ett historiskt inriktningsbeslut om en vinstutdelning på en halv miljard kronor till våra medlemmar. Aldrig har skogsägarrörelsen i norra Sverige varit så ekonomiskt stark.

Mest värde för din skog

Vi verkar för att erbjuda dig bästa möjliga avkastning för din skog. Din råvara förädlar vi sedan till trävaror, massa och bioenergi i industrier som du är med och äger. Tillsammans delar vi på vinsten vi skapar.

Vill du veta mer? Kontakta en skogsinspektor nära dig.

Ta kontakt